Els grans de sa família

Porreres,juny 2018

De la festa dels padrins ens agradaria destacar algunes coses;
        Durant uns dies vàrem estar preparant una poesia que després havíem de recitar. La veritat és que ho férem amb molta il·lusió i massa nervis, però el millor de tot és que durant aquells dies de preparació vàrem tenir l'oportunitat de parlar dels nostres padrins i fer-nos més conscients, si cal, de la importància que tenen a les nostres vides. (Segurament molts de nosaltres, pares I mares de la classe dels Dracs, compartim, des d'un altre tipus de relació, aquest mateix sentiment; els padrins... fonamentals per tantíssimes coses!)
Als padrins que pogueren participar: moltíssimes gràcies per fer-ho amb tanta il·lusió.
Als padrins que no pogueren venir... vàreu estar presents encara que fos en la distància. Esperam poder repetir l’experiència un altre any I que pogueu venir tots .
I als padrins que ja no hi són, estic convençuda que cada record, cada referència a ells, els apropa cap a nosaltres d'una manera màgica i perdurable.
        Aquí vos passam  la poesia que ens va fer pensar tant amb vosaltres i també algunes fotos entranyables que expressen a la perfecció  l'immens carinyo que corre d'un costat a l'altre.
  Una abraçada i fins a la propera.

Els Avis
Són els grans de la família
i ens estimen com ningú
els més afectuosos i savis
es fan dir els nostres avis!

Amb cabell blanc
i un cor que estima tant,
quan plorem i ens costa riure
ens ajuden a somriure!

autor desconegut

































Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TASCA DIJOUS

TASCA PER DIMECRES

TASCA DIJOUS