El nostre projecte de primer trimestre: "Mens sana in corpore sano"

MENS SANA IN CORPORE SANO

Aquest primer trimestre hem iniciat el projecte "MENS SANA IN CORPORE SANO", per tal d'aprofundir en el coneixement de nosaltres mateixos.
Ens hem proposat com a objectius aprendre una mica més sobre els sentiments; identificació, expressió i control de les nostres emocions, treballant de manera especial la relaxació, el massatge i la musicoteràpia. De manera simultània aprendrem coses sobre el cos humà, els sentits i principals òrgans interns: el cervell, els pulmons, el cor, l'estómac, l'intestí i alguns dels principals ossos. Volem saber coses sobre la funció que tenen i on estan situats dins el nostre cos.
Per dur a terme aquest projecte moltes de les activitats les feim a partir del treball cooperatiu, una bona manera per aprendre a relacionar-nos amb els altres.

De moment hem iniciat activitats de relaxació quan necessitam tranquil·litzar-nos, ho feim mitjan la respiració. Hem acordat entre tots construir una "caseta de Pau" dins l'aula, per això els nins vos demanaran poder portar alguns dels elements que vàrem acordar que haurien de formar part de la nostra caseta; coixins, estores, teles, fustes per fer l'estructura... Hem acordat l'ús que en farem de la caseta de PAU i ens cal encara acordar les normes del nostre nou ambient. De tot això vos anirem mantenint informats.

Esperam que els nostres nins, després d'aquest treball, puguin identificar una mica millor les seves emocions i tenguin algun recurs per autocontrolar-les... quasi res!Vos demanam… 

Si algú ens podria ajudar a fer una estructura petita per tenir un caseta de Pau dins l’aula. Els voluntaris que es posin en contacte amb ses mestres. Moltes gràcies i fins aviat!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TASCA DILLUNS 30

TASCA DIJOUS

TASCA DILLUNS 23