TASCA DIJOUS
Bon dia nins i nines, avui és el darrer dia de la setmana que tenim escola. Ara tenim 4 dies per descansar. Fins dimarts no ens tornarem a veure. Per tant aprofitau per llegir un poquet i fer les tasques que vos pos a continuació. També heu de seguir tenint present que quan sortiguem a fora hem de respectar les distàncies, ens hem de fer les mans ben netes i ser responsables.


Per avui heu de llegir dues vegades la pàgina 178 i 179 del llibre de CATALÀ. I contestar les preguntes de la 180. M'ho heu d'enviar.

Després també hem de fer 15 minutets d'English i també per aquest pont, mirar el vídeo de n'Alexis i contestar les següents preguntes:

https://drive.google.com/file/d/1YOk4BnYJLBwP-qr_NQrENjx-6NjzxQ7R/view?usp=drivesdkI finalment, en Joan Toni m'envía aquesta tasca que haureu de fer durant la setmana:

EDUCACIÓ FÍSICA: MINI PLEGADORS 

Bon dia menuts i menudes ! Com estau?

Espero que vos trobeu molt bé, animats i amb molta força per a fer el nou repte  d´educació física.


El repte d´aquesta setmana s´anomena "Mini plegadors". Tot seguit us adjunto un vídeo on trobareu totes les indicacions pertinents.


Pensau que avui a les 19.00h vos enviaré un enllaç per tal de que pogueu entrar i vorer-mos tots i totes.  https://meet.google.com/tbb-ainn-jvn


Comentaris

Anònim ha dit…
Hola Miquel , som na Margalida, he acabat catala, i angles. avui enviare a n'en Joan Toni lo dels mini xefs. A les 16.30 tenc taller de lectura. Fins despres
Anònim ha dit…
Hola soc en Carlos ja he fet els deures ja he jugat a n´es joc d´angles.
Mos veurem a sa videocridada de les set.
Fins mes tard!!!
Anònim ha dit…
Hola Joan Toni, soc en Carlos, mha agradat molt es teu video.
ja he plegat tota sa roba i ha anat be.
adeu.
Hola soc en Baltasar avui lo que m'ha agradat mes es el conte de engles ☺😊😀🎣

Entrades populars d'aquest blog

TASCA DILLUNS 30

TASCA DIJOUS

TASCA DILLUNS 23