TASCA DIJOUSBon dia, ja esteim apunt d'acabar la setmana i aquí vos deix les tasques de dijous. Ahir vaig estar molt content de vorer-vos i esper que la setmana que ve ens poguem tornar a conectar.

- Avui de lectura tendreu la segona fotocòpia que vos vaig donar a l'escola i que vos tornaré deixar aquí baix. Una vegada llegit dues vegades haureu de contestar les preguntes.
-A més en Joan Toni m'ha enviat una altra tasca que heu de fer. Ell mateix vos ho explica aquí abaix.

Bon dia a tothom!
Espero que tots estigueu bé. 

Per aquesta setmana us tinc preparat un joc molt divertit. Aquest joc té el nom de“tragabolles”, és un joc de punteria que segur que us agradarà molt, a més de poder treballar la psicomotricitat. 
A continuació us deixo un parell de vídeos que us ajudaran amb la creació del vostre "tragabolles", podeu triar el que més us agradi o millor encara, crear-ne un al vostre gust; amb un disseny, una forma i una mida diferent.

Un cop el tingueu fet, espero que hi jugueu molt. Després podeu comentar pel blog com us ha anat amb la creació del vostre tragabolles i si us ha agradat. 
Si podeu, també estaria molt bé que m´enviéssiu una foto del vostre tragabolles  i/o un vídeo de com hi jugau al meu correu, que també podeu fer servir en cas de dubte 
: joanantoni.vidal@vergedemontision.com
Una forta abraçada menuts i menudes. Cuideu-vos molt!

Link d´ajuda a la construcció del "tragabolles":

-Finalment vos deix una fulla de matemàtiques per tal que descomposeu el nombre que més vos fassi ganes. N'heu de fer almenys 2 i tots han de ser més grans que 40. També vos deix un vídeo de com es fa.
Comentaris

Anònim ha dit…
HOLA SOM NA MARGALIDA ,MA AGRADAT SA LECTURA DES TUCA, HE TROBQT DIFICIL LO DE MATES. DESPRES FARE EL TRAGABOLLES, ENVIARE FOTO A N'EN JOAN TONI DE SES DUES ACTIVITATS.

FINS DEMA
Telma ha dit…
Hola soc na Telma he fet els deures i després faré el tragabolles he tornat a jugar al joc de música tambe
Unknown ha dit…
HOLA MIQUEL SOM EN JOSEP I METAMATIQUES A ESTAT FACIL I SA LECTURA MA AVIEN DE AJUDAR UN POC. EL JOC DE MUSICA MA AGREDAT MOLT JOAN TONI SA MANUALITAT LA FARE DEMA.
Anònim ha dit…
Sa fixeta m'ha costat una mica. Ses matematicas m'ha anat molt be.E fet es tragabolas.Soc en Pere.
HOla soc en Baltasar avui lo que m'ha anat millor son les mates
Anònim ha dit…
Hola
Soc na Elisa
Sa fixa de lectura m ha agradat molt. He fet restas pero es difícil. He fet es tragabolles en cuni i es molt divertit.
Tambe he fet un poc de inglés amb sa meva mama
Fins dema
Anònim ha dit…
Hola soy yijie ,las hoja yalo termino Pero la caja de tragabolles no lo hecho
Anònim ha dit…
Hola Miquel soc en Xisco, perdona per no enviarte un misatge antes. Ma anat molt bé fer la tasca pero encare he de fer el tragabolles.

Entrades populars d'aquest blog

TASCA DILLUNS 30

TASCA DIJOUS

TASCA DILLUNS 23