Apropam les tradicions de la nostra comunitat a Europa: caparrots, dimonis i gegants.

 






Seguim treballant amb el nostre projecte etwinning de conèixer i compartir amb altres països europeus les nostres tradicions mallorquines i més especialment les de Porreres. 

Aquest trimestre hem treballat què és una tradició, hem identificat les més properes a nosaltres  juntament amb els tutors de segon. En aquest projecte volíem aconseguir atracar l'origen i l'evolució fins avui dia dels nostres caparrots  gegants i dimonis al nins. 

Hem dut a terme aquest projecte a l'assignatura d'educació artística juntament amb els alumnes de 6è de primària. 

Els alumnes de 2n de primària han escollit el seu caparrot, gegant o dimoni preferit, l'han dibuixat i han fet el seu cap amb plastilina.

Els alumnes de 6è de primària han cosit els vestits i han realitzat complements dels personatges que han escollit els més petits.

AQUESTES PRIMERES FOTOGRAFIES SÓN UNA PETITA EXPOSICIÓ DELS CAPARROTS, GEGANTS I DIMONIS QUE ENS HAN SORTIT DESPRÉS DE FER MOLTA FEINA. ENS HO HEM PASSAT MOLT BÉ!!





El procés que hem duit a terme per realitzar els nostres caparrots ha estat aquest:


Alumnes de segon A i B modelant els seus caparrots, gegants o dimonis de plastilina































Alumnes de 6è A i B elaborant la roba i els complements pels personatges



















































Volem fer menció especial a na Cristina Jorquera que ens ha deixat els caparrots, els contes i ens ha donat molta informació per poder treballar i realitzar aquest projecte. MOLTES GRÀCIES!!












Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

TASCA DIJOUS

TASCA PER DIMECRES

TASCA DIJOUS