TASCA PELS PARES I MARES

Bon dia pares i mares, esper que tot estigui funcionant i que estigueu bé. És una situació difícil per a tots i també una situació nova. Els mestres no estam acostumats a fer tota la feina d'aquesta manera i a mi en particular em resulta dificil mesurar la feina i el temps que duraran les tasques.

Com sabeu, la diversitat és una cosa que ens enrriqueix molt a tots, no tots tenim les mateixes facultats, ni les mateixes debilitats però el ser diferent és el que ens enrriqueix al conjunt de les persones, ja que podem aprendre uns dels altres.

Per què us dic això? M'agradaria que particularment i a través del vostre mail, m'enviassiu si la feina que fa el vostre fill o filla li resulta fàcil, si vos ocupa massa hores, si la té feta en poc temps. En definitiva, una mica de resum de com els hi va. Intent possar una feina que tothom pugui fer dins un marge de temps raonable, però al no poder veurer-ho com feia diàriament, a vegades em preocupa una mica i és molt molt complicat endevinar per a tots i totes.

Com ja he dit, és una situació nova i entre tots ens adaptarem i farem el possible per passar-la de la millor manera possible.

Ànims i salut per a tots i totes.


Mail: miquel.perello@vergedemontision.com



Miquel

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola,soc en Jaume Gari Torres anat molt be es dictat.

Entrades populars d'aquest blog

TASCA PER DIMECRES

TASCA DIJOUS

TASCA DIJOUS