TASCA DIVENDRES



Bon dia nins i nines, ja som divendres i amb aquestes tasques d'avui ja acabam la setmana. Esper que vos hagi passat molt aviat. Ja sabeu que a partir de diumenge podeu sortir a fer una volteta, esper que tots sortigueu ja que vos fa molta falta i disfruteu molt d'estar una estoneta per defora. Però també vos vull dir que heu de ser responsables i creure les normes que ens han dit i fer-ho molt bé, sinó haureu d'estar molt més temps a casa. Estic segur que ho disfrutareu i ho fareu beníssim.

Aquí vos deix la tasca d'avui:

-Llegir 15 minuts, com cada dia.

-També heu de practicar 10 minutets amb l'aplicació d'English i mirar aquest vídeo i després contestar les preguntes següents:


mariaantonia.lliteres@vergedemontision.com






http://www.mediafire.com/file/3ydfq4is4mpev23/1r_Questions_1_-_Documentos_de_Google.pdf/file

-Del llibre de castellà heu de fer la pàgina 148 i 149, que també treballa el mascuí i femení, com varem fer a català.

-Aquí també teniu la tasca d'EDUCACIÓ FÍSICA:

Passar temps en la cuina i preparar noves receptes ajuda als nins i a les nines a desenvolupar una connexió positiva amb tota mena d'aliments incloent les fruites i els vegetals. Formar una experiència positiva amb aliments frescos és tan important perquè els aliments saludables formen la base de la bona nutrició. Els nens també aprenen les capacitats bàsiques de la cuina que podran usar per la resta de la vida.
Els nens aprenen tocant, provant, sentint i escoltant. Els encanten les activitats en la cuina, ja que poden usar tots els seus sentits. Hi ha moltes maneres d'involucrar als nens en la cuina. Ells poden ajudar a preparar el menjar i cuinar.
Cuinar amb els nens els ofereix experiència pràctica amb moltes capacitats essencials com la lectura, seguir direccions i mesurament. La cuina ajudarà al seu nen a desenvolupar les seves capacitats de motricitat fina, de coordinació oculomanual, a l'hora que aquesta enfortint els músculs de la seva mà. És que hi ha tants bons beneficis de cuinar amb els nens.
Finalment i no menys important, és una gran activitat per a passar bons moments amb la família.

Tot seguit us adjunto un vídeo on hi ha les indicacions de la tasca a realitzar:


I finalment vos deix una feineta molt fàcil per fer durant el cap de setmana. Heu de fer la fotocòpia 10 del quadernet que vos vaig deixar l'altre dia i que vos torn a posar aquí baix:


Comentaris

Anònim ha dit…
Hola Miquel soc na Elisa
Ja he fet tot 😅
Castella m ha anat be, llegir tambe i Inglés super be.
Adeu
Telma ha dit…
Miquel ja o e fet tot. Bon cap de setmana. Sóc na Telma
Anònim ha dit…
Hola soc Baltasar avui lo que m´ha anat millor es castella ;)
Vist ha dit…
Hola Miquel, som en Jaume O. Ja he fet tots els deures. Bon cap de setmana. Una abraçada.
Anònim ha dit…
Hola soc en Pere. HE jugat el joc de ingles i m'ha tocat un nou bongo.Les matematicas m' han anat molt be. I es castella tambe.
Anònim ha dit…
Hola Miquel soc na Mariam, ja he fet tota la feina i ma anat molt bé.

Entrades populars d'aquest blog

TASCA PER DIMECRES

TASCA DIJOUS

TASCA DIJOUS